asup hareup Page

imah

Commenting nyaeta ditumpurkeun.

pos Kandungan

Salaku kali jadi leuwih ngabingungkeun for loba Pirman Allah nyaeta what urang kedah neuteup ka. Ieu téh mangrupa lantera cemerlang bebeneran nu bisa nulungan jalma pikeun ngalempengkeun ibadah maranéhanana ka Nu Maha Kawasa.

Aya loba lalaki sarta organisasi anu hoyong jalma keur neuteup ka maranehna, meunangkeun keur gaduh Nyieun Allah Calung tanda kuat. Tapi urang nyata Allah moal fooled. Kecap manusa ukur ngabalukarkeun asa. Yermia 10: 23

Pecinta Alloh bakal salawasna neuteup ka pesen Allah pikeun marojéngja jeung hidayah. situs ieu mantuan urang pikeun pariksa aqidah maranéhanana sarta pikeun ngatur balik ibadah maranéhanana, lamun diperlukeun, datang ka boga hubungan hadé jeung Nu Maha Kawasa. Tindakan 17: 11-12

Ulah ngarasa jadi lamun teu kedah parios aqidah anjeun? Maksudna kahayang nu opposer hébat ti Nu Maha Kawasa hayang anjeun pikir. Anjeunna hayang urang nuturkeun kecap manusa tinimbang Allah. Kapuaseun tiasa bahaya.

Dina periode panungtungan sahiji kali Gentile, ogé dipikawanoh ku saloba "waktu tungtungna," bakal aya awakening spiritual na cleansing tina ajaran bengkung. Sanajan kitu, dina urutan bisa cleansed sacara rohani, salah perlu discern truths Alkitabiah lempeng ti Allah tinimbang ajaran bengkung sarta twisted ti lalaki. Ku ngarahkeun perhatian ka kitab suci Allah diideuan, situs ieu assists seekers bebeneran mun ngalakukeun nu beuki! 2 Timoteus 3: 16-17

Mungkin urang kapanggih geus straightened ibadah urang, kana poe inspeksi!

Ngarasa Luncat ka kasampak kana carita tur jejer Alkitab handap. Ngarasa Luncat ka mairan (Paké nickname a upami anjeun hoyong) jeung ngalakukeun panalungtikan kalawan pikiran yen Allah masihan anjeun. Inget, ieu Allah anu mere hikmah leres. Teu lalaki. Pikeun neangan bebeneran ti Allah mangrupa hal menak pikeun ngalakukeun. Sagampil dina dinten Yesus ', loba organisasi kaagamaan instill sieun atawa kapuaseun kana anggota maranéhna pikeun nyegah eta tina neangan eta. Tapi lamun hiji organisasi percaya yén maranéhna kudu kaleresan, kudu aya euweuh sieun di uji coba doctrines maranéhna sabab teu bisa dibuktikeun salah. Ku kituna naha jadi loba organisasi kaagamaan nyegah anggota maranéhanana ti néangan bebeneran Allah? Aranjeunna langkung sieun mayungan organisasi maranéhna lajeng néangan bebeneran Allah! cinta maranéhanana pikeun organisasi maranéhanana nyaéta kuat ti cinta maranéhanana pikeun Allah. Muga, anjeun bogoh ka Allah leuwih ti sagala lalaki sampurna atanapi organisasi. Bisa néangan anjeun jadi rahayu! Psalms 119: 167- 120: 2 ;Matthew 6: 33

ngamimitian

koméntar

Commenting nyaeta ditumpurkeun.

Aya henteu komentar.