Entry Kaca Ngarep

Home

Komentar wis dipateni.

Konten Kirim

Amarga pirang-pirang jaman dadi bingung kabeh wong, Sabdanipun Gusti Allah whawong kudu ndeleng. Iki minangka suar saka kasunyatan sing bisa mbantu wong supaya terus nyembah marang sing Maha Kuwasa.

Ana akeh pria lan organisasi sing pengin wong golek, ngaku duwe dukungan saka Gusti Allah lan nindakake pratandha sing kuat. Nanging umate Gusti Allah sejatine ora bakal diapusi. Omongane manungsa mung nyebabake ora kepenak. Jeremiah 10: 23

Para kekasih, Gusti Allah mesthi bakal ngupaya pesen lan pitunjuk marang Gusti Allah. Situs iki mbantu wong mriksa kapercayan lan nyetel ibadah maneh, yen dibutuhake, supaya duwe hubungan sing luwih apik karo sing Maha Kuwasa. Kisah Para Rasul 17: 11-12

Apa sampeyan rumangsa ora prelu mriksa kapercayan? Sing persis kaya ngono lawan gedhe saka sing Kuwasa pengin sampeyan mikir. Dheweke kepengin supaya wong liya ngetutake dhawuhe manungsa dudu pangandikane Gusti Allah. Kepenak bisa mbebayani.

Ing période pungkasan jaman Yunani, sing uga ditepungi masarakat minangka "jaman pungkasan," bakal ana tangi rohani lan ngresiki piwulang sing bengkok. Nanging, supaya bisa diresiki kanthi spiritual, wong kudu ngerti sejatine Alkitab sing bener saka Gusti Allah tinimbang ajaran sing bengkok lan bengkok saka manungsa. Kanthi ngarahake manungsa waé menyang tulisan suci sing inspirasi saka Gusti Allah, situs iki mbantu para wong sing golek kayekten nindakake iku lan liya-liyane! 2 Timothy 3: 16-17

Muga-muga bisa ditemokake kanggo mbenerake ibadah, nalika dina pengawasan!

Bebas golek crita ing ngisor iki lan topik. Aja bebas komentar (Gunakake julukan yen pengin) lan riset kanthi pikiran sing diparingi Gusti Allah. Elinga, Gusti Allah sing maringi kawicaksanan sejati. Dudu manungsa. Ngupaya kayekten saka Gusti Allah iku tumindak sing mulya. Kaya dene ing jaman Yesus, akeh organisasi agama nandur rasa wedi utawa kepenak marang anggotane supaya ora bisa digoleki. Nanging yen organisasi percaya manawa dheweke duwe kayektenan, mula aja wedi yen nyoba doktrin kasebut amarga ora bisa kabukten salah. Dadi, kenapa akeh organisasi agama sing ngalangi anggotane ora golek bebener karo Gusti Allah? Dheweke luwih wedi nglindhungi organisasine banjur ngupaya kayektene Gusti Allah! Rasa tresnane marang organisasi luwih kuwat tinimbang tresnane marang Gusti Allah. Muga-muga, sampeyan luwih tresna marang Gusti Allah tinimbang wong utawa organisasi sing ora sampurna. Muga-muga bisa digoleki! Masmur 119: 167- 120: 2 ;Matthew 6: 33

Mulai

komentar

Komentar wis dipateni.

Ora ana komentar.