Entry Kaca Ngarep

Home

Komentar wis dipatèni.

Konten Kirim

Minangka kaping dadi luwih mbingungake kanggo akeh, Sabda Allah what wong kudu katon. Iku pancaran sing sejati saka bebener sing bisa mbantu wong kanggo nyetujoni ibadah marang Alloh SWT.

Ana akeh wong lan organisasi sing pengin wong katon kanggo wong-wong mau, ngaku duwe Gusti Allah lan nindakake pratandha kuat. Nanging wong bener ora bakal dianggep bener. Tembung manungsa mung ngasilake keputusane. Jeremiah 10: 23

Kekasihé Gusti Allah bakal tansah mangerténi pesen-pesen Allah kanggo pitulung lan panuntun dhumateng. Situs iki mbantu wong ngecek keyakinane lan nyembah ibadah, yen perlu, kanggo nduwe hubungan sing luwih apik karo Yang Mahakuasa. Kisah Para Rasul 17: 11-12

Apa sampeyan rumangsa yen sampeyan ora perlu mriksa kapercayan sampeyan? Sing bener apa oposisi sing gedhe saka Kang Mahakuwasa kowe pengin mikir. Dheweke kepengin supaya wong bisa ngetutake tembung manungsa tinimbang Gusti. Keluwesan bisa mbebayani.

Ing jaman pungkasan jaman Gentile, uga dikenal minangka "wektu pungkasan," bakal ana awakening spiritual lan reresik saka ajaran bengkok. Nanging, supaya bisa dadi najis ing karohanen, siji kudu mbuktekake kebenaran sejatine Kitab Suci saka Gusti, tinimbang ajaran-ajaran sing bengkok lan bengkok saka manungsa. Kanthi ngarahake manungsa waé menyang Kitab Suci sing diilhami saka Allah, situs iki mbantu wong sing ngupayakake bebener kanggo nindakake lan liyane! 2 Timothy 3: 16-17

Muga-muga kita bisa nerusake nyembah brahala kita, nalika dina panemune!

Luwih bebas goleki crita lan topik Kitab Suci ing ngisor iki. Bebas komentar (Gunakake julukan yen sampeyan pengin) lan riset karo pikiran sing Gusti Allah maringi. Elinga, Gusti Allah sing menehi kawicaksanan bener. Ora wong. Kanggo nggoleki bebener saka Gusti Allah, pancen wigati banget. Kaya ing jamane Yesus, akeh organisasi keagamaan sing narik kawigaten utawa kepenak ing angger-angger supaya ora nemokake. Nanging yen organisasi pracaya yen dheweke duwe bebener, mesthine kudu ora wedi nguji doktrin-doktrin kasebut amarga padha ora bisa dibuktikake salah. Mulane apa akeh organisasi keagamaan nyegah anggotane nggayuh bebener marang Gusti Allah? Padha luwih wedi nglindhungi organisasi banjur nemoni bebener Gusti Allah! Katresnan kanggo organisasi kasebut luwih kuwat tinimbang katresnan marang Gusti Allah. Muga-muga sampeyan tresna marang Gusti Allah tinimbang wong utawa organisasi sing ora sampurna. Muga-muga bisa ditemokake dadi rahayu! KIDUNG 119: 167- 120: 2 ;Matthew 6: 33

Mulai

komentar

Komentar wis dipatèni.

Ora ana komentar.